viskaadoptera.blogg.se

Vi är ett par som ska adoptera från Sydafrika.

Finally...

Publicerad 2016-01-27 22:05:49 i

Fick ett brev på posten idag:


Så nu börjar väntan, den som man inte kan påverkar något på. När vi väl får barnbesked så ska vi vara i landet inom 2 veckor, så man har inte så mycket man hinner planera. Går inte att förbereda något, utan sånt får man väl ta i efterhand.

Lite problem

Publicerad 2016-01-13 21:53:13 i

Trodde allt var ok med alla papper, men vi hade fel. Har skickat in 3 olika exemplar av våran utredning och alla har visat sig vara kopior. Har vänt upp och ner på huset för att hitta originalet, men inte hittat det. Då blev man verkligen orolig över vart den försvunnit. Pratade med kommunen och dom sökte i sitt arkiv och tillslut så fann dom det där. Så vi har tydligt aldrig haft orginalet. 
Så var och hämtade pappren och fick iväg dom idag med posten, men ska inte nämna något om att allt borde vara klart nu. Utan när det verkligen är grönt med alla papper så ska jag skriva det. Så nu är det bara att vänta och se vad dom säger.

Så mycket mer finns det inte att skriva just nu, så får väl sätta punkt för denna gång.

Nytt år

Publicerad 2016-01-01 00:38:53 i

Då var det 2016 och nytt år. Blir spännande att se vad detta år har att erbjuda, har varit ett intensivt 2015, men förhoppningsvis är allt klart och papperna kan skicka till Sydafrika.

Så får önska alla ett gott nytt år och god fortsättning.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela