viskaadoptera.blogg.se

Vi är ett par som ska adoptera från Sydafrika.

Pappren klart?

Publicerad 2015-12-22 21:23:22 i

Nu tror jag alla papper ska vara helt klara, trots att vi trodde att allt var klart så var det lite fel på vissa papper. Läkarintyget saknade läkarens stämpel, jag som hade skickadt det ostämplade pappret. Sen hade dom inte fått originalet av hemutredningen, vilket var totalt omöjligt att se med mina ögon, så har skickat alla vi har. Inte ens handläggaren kunde bedöma vilket som var original.
Men nu ska alla papper vara hos Notarius Publicus och dom kollar så att allt ser bra ut och att det är original papper som skickas.

Så är allt OK med pappren så kommer dom skickas till Sydafrika i början av Januari för ABBA har julledigt just nu. Så det är bara att hoppas att allt är bra med pappren.

Inskickat

Publicerad 2015-12-08 14:46:36 i

Fick iväg alla papper igår som skulle iväg till handläggaren. Hon fick det idag och som vi anade så är det ju alltid lite som måste kompletteras. Hade missa att skriva under ett papper, fattades lite på kommunens papper. Men allt det ska gå att fixa rätt fort. 
Tur var ju att dom tyngst grejerna var bra, dvs Livsboken  och personlig brevet, ja alla papper som vi själv har skrivit. 
Så ska försöka fixa allt det innan jul, så allt är klart detta år.

Papper papper...

Publicerad 2015-12-04 18:21:08 i

Nu har Livsboken kommit och nu sitter vi och kopierar allt som behövs, ska ju vara flera upplagor av allt. Allt som ska skickas till handläggaren är lite över 100 sidor, så gäller att ha koll på allt och se till att man har rätt antal upplagor. Men så länge man följer instruktioner vi fått så ska kan man väl inte göra fel, eller?

Ska i alla fall försöka få allt fixat under helgen, problemet är just nu skrivaren. 78 st färgkopior gör att patronerna tog helt slut i stort sett och jag har kvar att kopiera type of child pappret och personliga brevet. Så får se om man får gå låna en kopiator så man får kopierat det.

Hade dom tänkt hinna få iväg det på måndag så man hinner komplettera innan jul ifall det behövs.

Lägger en bild på pappersbomben som jag försöker få ordning på.

Syns kanske dåligt, men ligger över 100 A4 sidor på golvet.


Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela